Rozen

De roos is een buitengewoon geliefde bloemsoort om te kopen en te laten bezorgen als cadeau. Het staat namelijk symbool voor liefde en is de meest iconische en suggestieve bloemsoort die bestaat. Heb jij ook een voorliefde voor rozen? Of ken je iemand die het verdient om verrast te worden met deze bloemen? Plaats dan een bestelling bij Daan Bloemen, of het nu om een boeket gaat, een fraaie bos, of zelfs een specifiek aantal losse rozen naar keuze.

Rozen kopen en laten bezorgen

Bij Daan Bloemen kun je een schitterend boeket van rozen bestellen. Onze deskundige rozenkwekers hebben altijd verse rozen op voorraad, die gebruikt kunnen worden voor de meest prachtige rozencreaties, of ze nu in een seizoensgebonden boeket of een natuurlijk veldboeket worden verwerkt. Als je jouw bestelling rozen plaatst op een werkdag vóór 14:00 uur, zorgen wij ervoor dat het boeket rozen nog de volgende dag persoonlijk wordt bezorgd.


Het aanbod van rozen bij Daan Bloemen is uitgebreid en divers. Je hebt de keuze uit een schitterende bos rode rozen, kleurrijke variëteiten, een chique en elegante bos luxe rozen, en tal van andere combinaties die aansluiten bij de nieuwste trends in bloemendesign – altijd met een rooskleurige touch! 🌹Waar kan ik een bos rozen bestellen?

Waar je ook woont in Nederland, een mooie bos rozen in huis is zo geregeld via Daan Bloemen! Dankzij onze samenwerking met Bloomgift - een online bloemenwinkel - wordt de bos rozen snel bij je afgeleverd. Je hebt de mogelijkheid om een bos rozen te bestellen, aan te schaffen of te laten bezorgen via onze online winkel. Het proces van selecteren, inpakken en bezorgen wordt vervolgens verzorgd door Bloomgift en bezorgdienst Packs. Als je op werkdagen vóór 14.00 besteld, heb je de rozen de volgende dag al in huis. Dat is snel hè?

 

Momenten om rozen te kopen

Rozen worden vaak geassocieerd met romantiek, aangezien ze het symbool van liefde zijn. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als geschenk voor je partner, echtgeno(o)t(e), vriend(in) of andere geliefde. Ze vormen het ultieme symbool en de mooiste uitdrukking om iemand te verrassen en te laten weten dat je van hen houdt.


Geef een boeket rozen cadeau tijdens gelegenheden zoals...Natuurlijk zijn er ontelbare andere redenen om iemand blij te maken met rozen. Misschien wil je je welgemeende excuses aanbieden of heb je iets goed te maken. Bij Daan Bloemen kunnen we dat speciale gebaar namens jou persoonlijk overbrengen door een prachtig boeket rozen te bezorgen!Witte of rode roos bestellen 

De meest geliefde tint onder rozen is de kleur rood. Rood staat immers symbool voor liefde en passie. Echter, ben je op de hoogte dat je bij onze bloemenbezorgdienst ook de optie hebt om witte, roze, gele, oranje, paarse, groene of gemengde rozen te bestellen? Bijvoorbeeld witte rozen bieden een enigszins andere boodschap dan rode rozen. Ze stralen een klassiekere en verfijndere uitstraling uit. Witte rozen vertellen een subtieler verhaal dan rode rozen, waardoor ze geschikt zijn voor een breder scala aan gelegenheden. Witte rozen kun je bijvoorbeeld bestellen voor:


 • Huwelijk, trouw ceremonie of bruiloft
 • Geregistreerd partnerschap
 • Samenwonen
 • Jubileum
 • Viering van succes
 • Nieuwe woning

Hoewel wit niet de traditionele kleur van liefde is, kan een prachtige bos witte rozen natuurlijk ook als uiting van liefde dienen. Simpelweg omdat de ontvanger deze bloemen zo mooi vindt.Mooie rozen bestellen

Het aanschaffen van rozen draait niet alleen om de fysieke bloemen zelf, maar ook om de diepere intentie die erachter schuilt. Rozen dragen een unieke symboliek en worden geassocieerd met verliefd zijn, passie en schoonheid. Het kopen van rozen voor iemand anders drukt genegenheid, erkenning en uiteraard liefde uit. Het is een manier om te laten zien dat je om die persoon geeft en aan hem of haar denkt.


Rozen bezitten de kracht om emoties te communiceren en kunnen een diepe indruk achterlaten bij degene die ze ontvangt. Met de aankoop van rozen verkrijg je niet alleen een prachtige bloem, maar ook een vleugje magie, schoonheid en emotie. Iedere roos die je schenkt, laat een blijvende gevoelswaarde achter.


Bij het kiezen van rozen om te kopen, heb je de optie om enkele rozen te verkrijgen (vanaf 1 stuks) of een boeket met rozen. Binnen deze keuze kun je variëren tussen rode, witte, gele, oranje, paarsegemengde of roze rozen. Een fraaie combinatie van diverse rozensoorten wordt eveneens aanbevolen!Wanneer heb ik de rozen thuis?

De timing hangt volledig af van de dag waarop je wilt dat de rozen bij de ontvanger arriveren. Als je enkele rozen, een bos rozen, of een rozenboeket bestelt op een dag van maandag tot en met vrijdag vóór 14.00, dan kun je erop rekenen dat deze prachtige bloemen de volgende dag al thuis zijn of op de gewenste locatie worden bezorgd.Hoe verzorg je rozen het beste?

Daan Bloemen biedt niet enkel een alles-in-een bezorgservice voor prachtige bloemen en schitterende boeketten, maar is tevens gespecialiseerd in de betoverende wereld van bloemen. Dit is bijzonder waardevol, want hoe behoud je die schitterende bos rozen zo lang mogelijk in optimale staat? Hier volgen enkele waardevolle verzorgingstips:

 

 1. Snijden voor plaatsing: Voordat je de bos rozen in een vaas plaatst, snijd je de stelen schuin af. Dit bevordert de opname van water door de rozen. Verwijder ook eventueel bladgroen dat in het water kan hangen, om bacterievorming te voorkomen. 2. Kies de juiste vaas: Kies een vaas die goed past bij de grootte van het rozenboeket. Als je een weelderig boeket hebt, kies dan niet voor een te kleine of dunne vaas. Laat de stelen van de rozen ademen en geef ze voldoende ruimte.


 3. Houd de vaas schoon: Zorg ervoor dat de vaas goed schoongemaakt is. Een schone vaas voorkomt dat ongewenste bacteriën zich in het water nestelen en de rozen sneller doen verwelken.


 4. Voeding is belangrijk: Omdat rozen snijbloemen zijn, is het bijgevoegde zakje snijbloemenvoeding essentieel. Gebruik dit zeker. Scheur het zakje open en voeg de voeding toe aan het vaaswater met de juiste dosering.


 5. Plaatsing van de vaas: Vermijd tochtige plekken en hoge temperaturen (bijvoorbeeld in de buurt van een kachel, open haard of verwarming). Plaats de bos rozen ook niet naast fruit. Waarom niet? Bloemen kunnen door de luchtstromen, warmte en ethyleen uit fruit sneller verwelken.

Dankzij deze tips blijft je bos rozen langer prachtig en kun je er langer van genieten.

 

Hoeveel keer moet je het water van rozen vervangen?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt! Bij een boeket rozen hoef je het water in de vaas niet volledig te vernieuwen. Het is het beste om het water dagelijks een beetje bij te vullen, zonder het volledig te vervangen. Hierdoor zul je merken dat je nog langer kunt genieten van je prachtige rozen! 😍

 

Enkele rozen bestellen

Bij Daan Bloemen kun je niet alleen boeketten met rozen bestellen, maar ook enkele rozen naar keuze. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lengtes: kort en lang, beschikbaar in de kleuren rood, wit, geel, oranje, groen, abrikoos en roze. Als je interesse hebt in het bestellen van losse rozen, kun je al beginnen met een gemakkelijke en snelle bestelling vanaf 1 stuk.

Losse roos

 

Vind je het lastig om een keuze te maken? Voor het creëren van het meest prachtige boeket raden we aan om te kiezen voor een samenstelling van 20 tot 30 stelen. Op deze manier zullen de rozen optimaal tot hun recht komen in de vaas!


50 rozen bestellen

Wil je jouw geliefde op een werkelijk bijzondere manier verrassen? Voor een blijvende indruk is er niets indrukwekkender dan het schenken van een boeket met 50 rozen!


Het bestellen van 50 rozen is uiterst eenvoudig bij Daan Bloemen. Je hebt de keuze tussen een boeket van 50 rode rozen, of een combinatie van 50 witte- of roze rozen. Het rozenboeket wordt zorgvuldig samengesteld bloemen partner Bloomgift van Daan Bloemen. Wat de gelegenheid ook moge zijn, een boeket van 50 rozen vormt een prachtig en onvergetelijk geschenk!


Bos rozen met persoonlijke kaart bezorgen

Rozen spreken de taal van de liefde, maar soms wil je simpelweg wat extra woorden delen. Dat kun je doen met behulp van een kaart. Een bescheiden, subtiel kaartje met de naam van de afzender en een korte boodschap, of een grotere kaart gevuld met een diepgeworteld verhaal. De kaarten die je kunt toevoegen aan je bestelling bij Daan Bloemen zijn onder andere:

 

 • Standaard wenskaarten: beschikbaar voor €1,95, met een collectie van meer dan 30 ontwerpen voor uiteenlopende thema's.
 • Fotokaarten: de optie om een zelfgemaakte foto te uploaden; een prachtige persoonlijke touch.

Kaartjes bij bloemen bezorgen

 

Op deze manier kun je nog meer betekenis en sentiment toevoegen aan je bloemen cadeau.


Blijf je liever anoniem? Vermeld dan niet je naam op het kaartje.Veelgestelde vragen

Voor het leveren van een prachtige bos rozen binnen Nederland worden bezorgkosten van €6,95 in rekening gebracht. Voor brievenbus rozen rekenen we slechts €3,95 voor bezorging.

Zeker weten. Voordat ze worden verzonden, plaatsen we de rozen stelen in een vochtige doek met water. Vervolgens gaan ze in een sierlijke verzenddoos. De doos wordt rechtopstaand in de bestelbus geplaatst en netjes bij de deur afgeleverd.

In ieder geval een volle week. Daan Bloemen verzekert je van een prachtig boeket dat 7 dagen lang mooi blijft, op voorwaarde dat je de bloemen goed verzorgt. Omdat bloemen een natuurproduct zijn, kan het echter voorkomen dat de kwaliteit soms iets afwijkt.

Absoluut. De rozen die we leveren via Daan Bloemen kunnen op elk adres naar keuze in Nederland worden besteld en bezorgd. Onze bezorgdienst is beschikbaar gedurende de gehele week, met uitzondering van zondagen en feestdagen (met uitzondering van Moederdag en Valentijnsdag).

Wanneer rozen plotseling gaan hangen, wijst dit erop dat ze niet in staat zijn om water op te nemen en daardoor eerder zullen verwelken. Als je dit opmerkt, is het raadzaam om onmiddellijk de stelen van de rozen schuin af te snijden. Het hangen van rozen heeft namelijk niets te maken met hun versheid; dit gebeurt wanneer de bloemen geen water kunnen opnemen.